Van Mossel nieuwe dealer voor Mitsubishi in Antwerpen

Met de distributie van het Mitsubishi-gamma door Automotive groep Van Mossel krijgt Mitsubishi een opnieuw een stevige voet aan de grond in Antwerpen.

Beherman Motors, invoerder van Mitsubishi en FUSO voor de Belux, is volop bezig met het versterken van zijn dealernetwerk in het licht van de nieuwe producten die Mitsubishi verwacht en de ambities binnen de Alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi. In dat kader werd ook gezocht naar een solide en betrouwbare partner voor de stad Antwerpen en haar omgeving.

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is reeds decennia actief op de automobielmarkt en groeide uit tot één van de grootste automotive spelers in Nederland en België, waar ze ondertussen 20 merken verdelen.

Het recente succes van modellen als de plug-in hybride Outlander PHEV en de nieuwe stadswagen Space Star én de groeiende interesse van fleetklanten maken de samenwerking met een sterke partner in Antwerpen essentieel.

De nieuwe Mitsubishi-concessie van Van Mossel is gelegen aan de hoek van de IJzerlaan met de Noorderlaan in het noorden van Antwerpen en is sinds enkele weken operationeel.

Over Mitsubishi Motors BeLux

Mitsubishi Motors BeLux
Industrieweg, 3
2880 Bornem