PMS 2016 Teaser : Ground Tourer Concept

Ultieme Uitdrukking

 

Na de “Concept XR PHEV II” op het autosalon van Parijs in 2015 en de “eX Concept” op de Tokyo Motor Show datzelfde jaar blijft Mitsubishi verder werken aan zijn designfilosofie, terwijl het zich bovendien steeds meer manifesteert als een pure SUV-speler.

Deze herfst zet MMC zijn conceptreis verder op het autosalon van Parijs, met de wereldpremière van de gloednieuwe “Ground Tourer Concept”, een high-end SUV-coupé.

De Ground Tourer Concept is de jongste uiting van Mitsubishi Motors’ ambities op designvlak, uitgedrukt in vier krachtige elementen: Augmented Possibilities (versterkte mogelijkheden), Functional Beauty (functionele schoonheid), Solid Thrust (machtige stuwkracht) en Japanese Craftsmanship (Japanse ambachtskunst).

Deze karakteristieken worden gecombineerd met Mitsubishi Motors’ elektrische plug-in hybride spitstechnologie (PHEV) in de Ground Tourer Concept, die moeiteloos kan cruisen – op en naast de gebaande wegen – terwijl hij zijn passagiers verwent in het stille comfort en het strakke design van zijn geraffineerd gebouwde interieur.

Over Mitsubishi Motors BeLux

Mitsubishi Motors BeLux
Industrieweg, 3
2880 Bornem