Mitsubishi op het Salon van Brussel 2018

Eclipse Cross in Belgische première - Outlander PHEV : line-up van 4 modellen

Op de komende Brussels Motorshow in januari toont Mitsubishi Motors zijn gloednieuwe Eclipse Cross in Belgische première. De Eclipse Cross werd dit voorjaar in wereldpremière voorgesteld in op het autosalon van Genève. België is het allereerste land ter wereld waar deze SUV Coupé gelanceerd wordt.

Daarnaast staat ook de Outlander PHEV in de spotlights op de stand; het gamma wordt uitgebreid zowel naar beneden als aan de top. Onderaan de line-up wordt een hybride instapmodel toegevoegd; de Outlander PHEV Intense. Daarnaast wordt het gamma bovenaan vervolledigd met een sportieve variant van de 4x4 hybride plug-in hybride, de PHEV S-Edition. Indien de vooropgestelde federale regelgeving een feit wordt, zal de Outlander PHEV ook één van de weinige plug-in hybrides zijn die ook na 1 januari 2018 van een zeer gunstig fiscaal regime kan blijven genieten.

Verder ontdekken we op de stand ook de laatste facelift van het volumemodel ASX dat met een zeer scherpe prijs het SUV-instapmodel van het gamma uitmaakt; de L200, Mitsubishi’s pick-up die een vaste waarde blijft en de ruime en comfortabele stadswagen Space Star. Ook de iconische Pajero tekent aanwezig in Brussel.

 

Over Mitsubishi Motors BeLux

Mitsubishi Motors BeLux
Industrieweg, 3
2880 Bornem