Mitsubishi Motors start in België met online-verkoop.

Vanaf vandaag gaat de invoerder van Mitsubishi in België van start met de online-verkoop van haar wagens. In plaats van naar de showroom te gaan, kan de klant zijn wagen op een eenvoudige en zeer gebruiksvriendelijke manier nu ook volledig online aankopen. De concessiehouder blijft in dit proces een cruciale rol vervullen.

 

Wereldwijd zit de e-commerce in de lift, maar het veranderde koopgedrag als gevolg van de Coronacrisis heeft deze evolutie nog enkel versterkt.

Vanaf vandaag kan je ook je Mitsubishi online aankopen. Via een gebruiksvriendelijke site kan je je wagen uitkiezen, bestellen en meteen ook het reservatiebedrag online betalen. Mitsubishi Motors is daarmee één van de eerste automerken in België die ook wagens volledig online verkoopt.

De rol van de concessiehouder in dit digitale gebeuren wordt er zeker niet beperkter op. Van zodra de bestelling geplaatst is, wordt de klant in contact gebracht met de dichtstbijzijnde verdeler of de verdeler van zijn of haar keuze. De verdeler volgt de bestelling verder op, staat ter beschikking van zijn klant voor alle vragen en levert de wagen af.

De lancering van het online-aankoopverhaal gaat gepaard met de verkoop van een reeks aantrekkelijke stockwagens met heuse kortingen tot 7.000 EURO. Dit is het ideale platform om deze nieuwigheid te ontdekken en betekent meteen ook een financieel buitenkansje voor de klant. Aanlokkelijk dus om eens een kijkje te gaan nemen.

 

Contacteer ons
Ann Wittemans Press & Public Relations Manager, Beherman Group
Ann Wittemans Press & Public Relations Manager, Beherman Group
Over Mitsubishi Motors BeLux

Mitsubishi Motors BeLux
Industrieweg, 3
2880 Bornem