Mitsubishi Motors in Duitsland Winnaar - "Automotive Brand Contest" 2018

Mitsubishi Motors, dat vier jaar onafgebroken succes in Duitsland mag vieren, is zopas benoemd tot “Brand of the Year” (Merk van het Jaar) door de German Design Council (Duitse Designraad).

 

Met deze onderscheiding – de enige internationale designwedstrijd voor automerken die het hele ontwerpproces bestrijkt, van product- en merkdesign tot multimedianetwerken, campagnes en evenementen – bekroont de organisatie de indrukwekkende heropleving van Mitsubishi Motors op slechts een paar jaar tijd in Europa’s grootste markt. Dit Duitse succes laat zich mooi samenvatten in een paar cijfers (data van MME):

  • 2013: 21.910 auto’s verkocht (- 9% tov 2012)
  • 2017: 45.197 auto’s verkocht  (+ 16% tov 2016)

We citeren jurylid Dr. Jörg. Saskia Diehl, Managing Director van het Keulense merkconsultancybureau GMK: “Een klantgerichte instelling, een consequent merkbeheer dat tradities en bedrijfswaarden vrijwaart en tegelijk handelspartners betrekt en een efficiënte communicatie rond de sterktes van het Merk – elektromobiliteit, vierwielaandrijving en SUV’s – hebben de fundamenten gelegd voor een duurzame groei en een succesvolle toekomst in een moeilijke marktomgeving”,

Dr. Diehl voegde nog toe: “Het Bedrijf toont aan hoe een onderscheidend Merkimago en consequente communicatie kunnen helpen om bedrijfsdoelstellingen te halen, en dat verdient de ‘Brand of the Year’-erkenning in de eerste klasse van de Automotive Brand Contest”.

Dr, Kolja Rebstock, Managing Director bij MMDA, gaf aan: Deze prijs, die een van de belangrijkste is in de auto-industrie, betekent een grote eer voor ons.

Het is een weerspiegeling van de extreem positieve ervaring die we de voorbije jaren hebben gehad met onze handelspartners en onze klanten. En natuurlijk is het een krachtige stimulans om door te gaan op dit pad van vernieuwing, creativiteit en innovatie”

 

***

Over Mitsubishi Motors BeLux

Mitsubishi Motors BeLux
Industrieweg, 3
2880 Bornem