Kelley Blue Book '5-Year Cost to Own Award' voor Outlander in de VS

De Mitsubishi Outlander is voor het tweede jaar op rij door Kelley Blue Book bekroond tot de auto met de laagste bezitskosten over vijf jaar

Mitsubishi Motors North America (MMNA) kondigt met gepaste trots aan dat zijn 2020 Outlander voor het tweede jaar op rij de “2020 Kelley Blue Book 5-Year Cost to Own Award” heeft gewonnen in de categorie Mid-Size SUV’s met drie zitrijen. De trofee is bedoeld voor nieuwe voertuigen met de laagste verwachte bezitskost over een periode van vijf jaar.

 

Kelley Blue Book, een gerespecteerde consumentenorganisatie in Noord-Amerika, maakt elk jaar per autosegment een overzicht van de modellen met de laagste bezitskosten over vijf jaar. Het segment van de Mid-Size SUV’s met drie zitrijen is bijzonder competitief door de talrijke modellen die er aanwezig zijn, maar de 2020 Mitsubishi Outlander weet zich al twee jaar op rij duidelijk van alle rivalen te onderscheiden.

Voor zijn trofee houdt Kelley Blue Book rekening met een waaier aan factoren die een invloed hebben op de bezitskost van een voertuig, zoals herverkoopwaarde, verwachte brandstofkosten, financierings- en verzekeringspremies, onderhouds- en herstellingskosten en belastingen. De award is er om consumenten te helpen een geïnformeerde keuze te maken.

De Mitsubishi Outlander heeft daarmee een van de meest gegeerde titels van de Noord-Amerikaanse markt in de wacht gesleept, naast de ‘2019 Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) Top Safety Pick’-erkenning. Die wordt uitgereikt aan het veiligste automodel in elk segment. De lage bezitskosten van de Mitsubishi Outlander gaan dus hand in hand met een zeer hoog veiligheidspeil.

Ook in België is de Mitsubishi Outlander een bijzonder interessant aanbod, met een startprijs van 29.740 euro en een gemiddeld NEDC-normverbruik van 7,1 l/100 km. Bovendien geniet elke koper van een nieuwe Mitsubishi in België een algemene garantie van 5 jaar, een garantie op originele wisselstukken van 5 jaar en gratis dag en nacht bijstand bij pech.

Over Mitsubishi Motors BeLux

Mitsubishi Motors BeLux
Industrieweg, 3
2880 Bornem