Eclipse Cross @ Germany’s 2018 OFF ROAD Awards Nr. 1 in categorie “Crossover”

De lancering van de Eclipse Cross in Europa bijna een jaar geleden was voor Mitsubishi Motors Corporation (MMC) de kans om de positie van het merk in het nieuwe segment van SUV Coupés te versterken.

Deze meer dynamische benadering van het SUV-concept beschikt de wagen uiteraard over 4WD-technologie, de traditionele troef van MMC, met het geavanceerde, op de Lancer Evolution geïnspireerde "Super-All Wheel Control"-systeem (of "S-AWC").

Met een verkoop van24.854 exemplaren van de Eclipse Cross in Europa (regio MME34) gedurende de eerste tien maanden van KJ 2018, is deze befaamde 4WD-expertise niet onopgemerkt gebleven: het Duitse tijdschrift OFF ROAD riep hem bij zijn Awards van 2018 uit als nummer 1 in de categorie "Crossover”.

Deze onderscheiding kwam van de lezers van het zeer gerenommeerde, in 4WD gespecialiseerde Duitse tijdschrift dat zijn respectievelijke favorieten uit meer dan 170 modellen in 13 verschillende categorieën koos.

Als bijkomende blijk van vertrouwen in het merk en zijn 4WD-technologie hebben de lezers van OFF ROAD ook de Outlander PHEV tot nr. 1 in de categorie "Alternatieve aandrijving" verkozen.

Over Mitsubishi Motors BeLux

Mitsubishi Motors BeLux
Industrieweg, 3
2880 Bornem