CAR Avenue, de nieuwe exclusieve verdeler voor Mitsubishi en Fuso in Luxemburg.

Met de distributie van Mitsubishi door de automobielgroep Car Avenue versterkt Mitsubishi zijn netwerk met een solide partner in Luxemburg.

 

Beherman Motors, invoerder van Mitsubishi en Fuso voor de Belux, is volop bezig met het versterken van zijn dealernetwerk in het licht van de nieuwe producten die Mitsubishi verwacht en de ambities binnen de Alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi. Er werd dan ook gezocht naar een dynamische en stevig verankerde partner in het Groothertogdom Luxemburg.

CAR Avenue is een automobielgroep met standvastige engagementen en waarden, gevestigd in Frankrijk, Luxemburg en België. CAR Avenue is een familiebedrijf en telt momenteel meer dan 2.000 werknemers verdeeld over zo’n 100 concessies in de ganse regio. De groep bestaat bijna 100 jaar, is een belangrijke actor in de Luxemburgse economie en heeft er een diepe lokale verankering. De groep realiseert een zakencijfer van om en bij de 1,5 miljard Euro en verdeelt jaarlijks zo’n 40.000 nieuwe wagens en 30.000 tweedehandswagens.

Het recente succes van modellen als de plug-in hybride Outlander PHEV en de nieuwe stadswagen Space Star én de groeiende interesse van fleetklanten voor het gamma maken de samenwerking met een solide partner in Luxemburg essentieel.

De nieuwe concessie CAR Avenue is gelegen aan de Route de Thionville 535 en dekt het ganse Groothertogdom voor de verkoop en de naverkoop van Mitsubishi en Fuso.

 

 

Over Mitsubishi Motors BeLux

Mitsubishi Motors BeLux
Industrieweg, 3
2880 Bornem